Shit hé…

Op verzoek…. En toch best wel een schokeffect moet ik zeggen! Augustus 2011 was ongeveer de periode dat ik besloot in te gaan op het derde aanbod om naar een therapeut te gaan. Daarna kwam langzaamaan de bewustwording en kracht om verandering te brengen (gewicht is slechts één van de veranderingen). Waarna januari 2012 zich aandiende. Daarvoor gingen overhemden al wat ruimer zitten. Ik zie augustus 2011 als het hoogtepunt en kwam toevallig deze pasfoto tegen die in mijn paspoort zit. Het gewicht daar heb ik absoluut geen weet van, maar wat is het allemaal veranderd.

Na de zomer komt het vasthouden van het resultaat… Mocht ik aankomen, spreek me dan aan en herinner me aan dit beeld. Is genoeg hoop ik . Al verwacht ik dat ik de kracht wel blijf houden om het gewicht binnen de perken te houden, de verandering is in de wortels opgepakt en gekomen vanuit een diep inzicht in mezelf. En by the way…. ik heb nog zoveel te doen .


One thought on “Shit hé…

Reacties zijn rijkdom!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: