Doelstellingen

Daags nadat ik onderuit geschoffeld was had ik al vrij snel voor ogen dat ik op niveau wil terugkeren qua fietsen, werken en leven. Het hebben van doelen helpt voor mij. Eigenlijk is dat in alles. Ik moet me alleen wel maximaal kunnen vinden in het doel.

Nu ik voor mezelf scherp heb dat ik de Marmotte volgend jaar gewoon wil fietsen en voor mezelf heb geformuleerd dat ik dat alleen kan doen als ik echt fit ben, ben ik in staat tot het zetten van miniscule stapjes naar het eindresultaat. Daarnaast kijk ik nu ook vooruit naar wat ik dan mogelijk nog voor stappen kan zetten om ook met het werk te kunnen reintegreren en vandaag betrapte ik me op de gedachte dat ik daar eigenlijk wel behoefte aan heb om wat lijnen in uit te zetten wanneer Yvonne weer thuis is.

Wanneer ik zowel qua werk als fietsen de boel weer op de rit kan krijgen, dan zie ik mijn algehele herstel voor mezelf de goede kant op gaan. Voor mij zijn dat de “meetbare” dingen in wat ik kan. Op de fiets is dat dodelijk simpel: je trapt wat wattages en dat is het dan. In werk is het relatief simpel: je maakt iets en dat levert wat op. Daarnaast geeft deze combinatie (met balans) mij voldoening om ook in alle andere dingen actief te kunnen zijn die ik doe.

Nu ik weet dat deze doelen voor mij dermate belangrijk zijn en ik hier instant energie van krijg, kijk ik ook alleen maar meer uit naar de volgende gesprekken met de mensen die me behandelen. Whoppaaa, op naar de volgende :). Morgen weer roeien, spelen met de dynaband, fietsen en wandelen.

Reacties zijn rijkdom!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: