Emoties

Normaal ga ik altijd een rondje fietsen als ik wat emoties heb die in de weg zitten… Of gewoon even mijn gedachten leeg wil harken. Vandaag, na een uitvaartplechtigheid ging dat echt wat anders.

Het resulteerde in de quote dat het goed voor me zou zijn dat ik weer op de fiets kon stappen. Helaas, dat kan nog niet, maar het is goed me te beseffen dat ik misschien af en toe even moet nadenken voordat ik iets van me af gooi. Wat dat dan in welke kronkel dan ook is. Maar ja, dan is het al gebeurd he :).

Gelukkig kon ik nog genoeg van me afpraten uiteindelijk en kon ik zelfs genieten van een stukje lopen. Het moet niet gekker worden. Een grote ontdekkingsreis is zo’n revalidatie.

Reacties zijn rijkdom!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: