M-day zonder mij, tijd voor een nieuw tijdperk

Vandaag zou ik de Marmotte dan toch echt rijden, 3 jaar na het uitspreken van de wens en de eerste planmakerij. Het liep allemaal net even anders. In de allerlaatste trainingsrit in Nederland, in de laatste 5km naar huis, werd ik aangereden door een auto en ben ik (wederom) blij dat ik het na kan vertellen: https://nieuwegeintv.nl/wielrenner-gewond-botsing-auto/ .

Ik stond gisteren dus weer te ijlen over een nieuwe fiets… want wonder boven wonder valt de schade erg mee. Ik heb een hersenschudding, een blijvend litteken in mijn gezicht door 20 hechtingen en verder stramme spieren. Uiteraard, werk aan de winkel, uit de running voor een lange periode, maar ik leef nog. Ik kan het navertellen. Dus tja, dat herstel dat halen we dan wel in.

Ik had na een mooi 2016 een goede voorbereiding die echt begon in januari. Gewicht, vermogensmetertje, werk, prive, alles was uitdagend tot het moment maar ik heb alles doorstaan. Stond scherp, trapte mijn beste vermogens, was fit, mentaal scherp… En toch, het stemmetje van niet vallen heeft gewonnen. Heel jammer, maar een nieuwe realiteit om mee te dealen en dat lukt me weer aardig. En eigenlijk heb ik de afgelopen jaren heftigere dingen op mijn bord gehad.

Ik heb al liggende op de bank en appende met de boys die wel onderweg zijn nu bedacht dat mijn verhaal te bizar aan het worden is en ik kennelijk mensen tot in de diepste vezel weet te raken en inspireren (of totaal niet, ook goed). Een boek schrijven was de ambitie, maar dat kan altijd nog wel en zal wellich on the side ontstaan. Bloggen past meer bij me voor nu, laagdrempelig, kort, pakkend, interactief. Dus ik ga mijn weg naar vandaag + 1 jaar dagelijks vastleggen.

Bereid je voor op ontboezemingen, inzichten, totaal zinloze frases, fietsen, het leven, whatever… Maar welkom in mijn leven van passie, grenzende aan obsessie (of het is gewoon obsessie), inzichten, vermoeiend veel denken en alles overdenken… Maar bovenal: liefde en er het beste van maken. Ik ben erg benieuwd wat het me brengt. De vorige periode van wat actiever schrijven bracht me een vette baan voor een fijne baas die me tussen de regels altijd weer aanspoorde om dit te blijven doen… Nu, ik zeg u, na 2 jaar en 2 ongelukken verder is het kwartje gevallen.

Welkom in mijn leven van data en zelfontdekking. Welkom op mijn reis naar succes. Gewoon finishen.

Reacties zijn rijkdom!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: