Meer stapjes gezet

Jeuj, vandaag heb ik weer wat meer stapjes gezet. Van huis naar de sportschool, kopje koffie en op Yvonne wachten en weer naar huis.

Ik heb daar ook maar eens geinformeerd naar personal trainers. Dit heb ik ook uitgezet bij een vriend van me die kunde heeft in de hogere sportkringen. Erg fijn. Het gaat me in deze niet zozeer om de naam of faam, ik wil gewoon op mijn oude niveau terug komen. Zowel qua denken en werken, als bewegen en leven. En voor nu, heb ik nog geen idee hoe dat gaat lopen… En goede begeleiding daarin, naast nu al een top fysio, dat is key.

Verder nog even dit toffe filmpje, kwam iemand bij CS mee:
https://www.youtube.com/watch?v=I3fM72HEbCA&ab_channel=TheVeganCyclist

Reacties zijn rijkdom!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: