Naar de oppas

Vandaag ben ik bij Rianne gebracht door Yvonne. Nu kan zij even op vakantie en kan ik nog met een gerust hart beter worden.

De autorit was sinds lange tijd weer een wat langere. Dit ging best goed, maar merkte wel dat ik wat moe was na afloop.

Kan ook door de fysio komen van vanochtend dat ik wat moe was, maar het zal uiteindelijk de combinatie wel zijn. Al met al fijn om gewoon op locatie te zijn. De behandelingen lijken steeds wat gerichter en de terugslag valt ook wel weer mee. Kleine stapjes zijn het nu, maar wel goede stapjes.

Vervolgens hier weer vrij weinig uitgevreten (bijkomen en koffie leuten) en gewandeld naar de supermarkt. Dat was wel even wat drukte met al die labeltjes, maar gelukkig hoefde ik niet op te letten. Straks maar weer lekker pitten en dan morgen of er hier een sportschool voor een week is :-).

Reacties zijn rijkdom!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: