Neus op de feiten

Gisteren werden we toch wel een beetje opgeschrikt door een overlijden dichtbij. Een oneerlijke strijd tegen kanker, bah.

Het gaf voor mij wederom aan, en dat was ook wat ik regelmatig hoorde van de dame in kwestie, dat je vooral moet genieten van het leven. Ik hoop dat ik me dat in de rest van het leven nog eens af en toe herinner. Ik merk nu al dat ik weer opgeslokt wordt door stommigheden, terwijl ik 20 juni nog door het oog van een naald kroop. Een goede les, ik vond het vandaag lastig te bedenken wat ik eens op zou schrijven…. Yvonne zei: tevreden zijn. Ik vond het wel een goede…

Voor nu zal het even afwachten zijn hoe het afscheid zal plaats vinden, wat de familie ook kiest, het is goed. Ik weet nog niet of ik de drukte op zoek, als dat gewenst is, maar anders komt het zeker later nog. Voor nu: leef volop en geniet. Ik herhaal het nog 100 miljoen miljard keer.

Reacties zijn rijkdom!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: