Op de spinningbike gezeten!

Vandaag heb ik, jawel, op de spinningbike gezeten! Stap 1 voor de Marmotte is gezet, of stap 2 of 3 in de revalidatie? Ik hou me maar vast aan beide en tel de eerste.

Ik heb vandaag welgeteld 10 minuten op het ding gezeten, met heen en terug wandelen naar de sportschool. Het effect was in ieder geval mentaal fantastisch. De benen deden het nog. En belangrijker… de rugpijn kreeg gelijk een positieve boost. Ik werd er intens gelukkig van :-).

Ondertussen is de tuin thuis ook bijna af! Yvonne is er intens gelukkig mee. Nadat ik gevallen was, is de project tuin stil komen te liggen… Dat is met hulp van ouders en schoonouders nu klaar gemaakt. Dat schept weer orde in de chaos. Heel fijn!

Al met al, een dag met goede stappen weer. Op naar juli :).

 

Reacties zijn rijkdom!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: