Vooruitgang

Vandaag merkte ik bij het doen van mijn traininkjes dat ik na de stoomwals van gisteren goede vooruitgang heb geboekt :).

Het wandelen ging soepeltjes, bij het spinnen voelde ik mijn rug een keer niet en het bewegen van mijn hoofd gaat nog steeds houterig, maar soepel. Het zit tussen de oren dat het echt houterige er in zit, want je wilt niet spontaan iets mals doen, maar het voelt nu steeds beter. Daarnaast ging het ligt stretchen van de benen na het fietsen vandaag goed. Waar ik eerder deze week nog van schrik mijn benen direct weer los liet.

Al met al gaat de lichamelijke belastbaarheid steeds wat meer omhoog. En daarmee volgt het hoofd ook in stapjes. Ik kan wat meer aan op een dag, maar moet er wel echt voor oppassen en kan intens moe zijn. Even liggen helpt dan meteen goed.

Al met al, gaat het stap voor stap beter. En ben ik blij dat ik een dagtaak heb aan revalideren, want alle tips ten spijt heb ik nog geen TV-serie verslaving opgebouwd, ben ik nog niet de nieuwe Maarten Ducrot van het wielrennen en ben ik nog steeds het liefste gewoon wat bezig… Zelfs al is dat op een vierkante kilometer.

Reacties zijn rijkdom!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: