Yeaahhh

Vandaag was weer een fijne dag! Lekker gepeddeld op de spinningbike voor 20 minuten (jaja, 2x zoveel als de eerste keer) en goed er naar toe gewandeld. Het bewegen gaat me steeds beter af!

Daarnaast heb ik ook wel de nodige lessen geleerd rondom loslaten vandaag. Het helpt zo ontzettend niet om te blijven hangen in de dingen die pijn doen of niet goed gaan, maar het is zo verleidelijk. Op het moment dat ik wat meer in het moment op ga wordt het wel meteen verleidelijk om te vergeten dat je eigenlijk rustig aan moet doen. Maar he, de pijn is er dan ook niet… Gewoon fijn.

Vandaag betrapte ik me er ook weer op dat ik me weer kan storen aan dingetjes die ik zie als ik zit te spinnen. Zo zat vandaag de instructrice van de video (die ik al een soort van voorbij trekkend landschap aan zet, want ik doe er nog niks mee) die ontzettend bladeren aan het harken was bij een hoge cadans. Je zag gewoon de onbalans en het gebrek aan core stability. Ik herkende weer wat van mezelf :). Maar wat ik ook herkende, is dat ik futiliteiten langs me heen kan laten glijden. Waar dat nog wel eens een heikel punt was.

Al met al, qua proces een goede dag… Al is mijn hoofd nu moe. En ik heb weer wat stapjes gezet. En jawel, de nek is weer een beetje beter aan het worden. En tevens nog lang niet de oude.

Reacties zijn rijkdom!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: