Over en weer inspiratie

Nadat ik vanochtend weer van waarde kon zijn op kantoor heb ik vanmiddag even een kopje koffie gedronken met een oud collega, je moet toch ergens heen fietsen ;). Ik kwam hier ontzettend blij van terug! Na elkaar echt jaren niet gezien te hebben brengt een beetje bloggen contacten terug en dat is leuk.

Zen op de fiets

Yes, ik ben lekker zen op de fiets! En dat vind ik superfijn. Ik hoor en zie vaak angst bij mensen om me heen na een naar voorval. Ik heb dat zelf ook gekend de eerste ritten en nu kan ik nog steeds schrikken. Dat zal ook wel blijven en mag slijten...

Loslaten…

...ik ben er niet zo goed in :). Gelukkig ga ik daar wat mee doen... Want elke keer als ik mezelf weer de put in niet-los-laat heb ik een instant terugval. Oh joy. Als alles goed komt met de inschrijfaantallen ga ik donderdag aan de Mindfulness. Niet via een app ofzo, maar gewoon via

Mentaal weekendje

Nadat ik gisteren de pijn heb overleefd gingen we richting Friesland voor een 50-jarig huwelijk. Daar slapen en vandaag door naar de verjaardag van de oppas (aka Rianne).

Auw!

Vannacht schoot het er in bij mijn schouder op een totaal niet verwacht moment, ergens tijdens mijn slaap en het draaien. Ik was meteen wakkeer en ging door de grond van de pijn. Ik wist even niet waar ik het moest zoeken.

De kunst van het keuzes maken

Sinds dat ik moet revalideren heb ik wederom geleerd om keuzes te maken. Want... alles doen, kon al niet en kan nu al helemaal niet. Als ik eenmaal in een goede flow zit kan ik met de juiste keuzes ook daadwerkelijk veel doen op een dag en vooral... Steeds meer.

1 uur en 20 minuten

Vandaag heb ik 1 uur en 20 minuten op de fiets gezeten. Yeeeehaaaa. Op de MTB nog wel, bij gebrek aan een racefiets. Dus ook met diepe zit, trappen/trekken, etc. Ik kon in die houding mijn nek goed belasten en had geen andere pijnen dan dat ik normaal heb.