Doelstellingen afvinken!

Ik had me deze week voorgenomen om op te bouwen naar 20km op de stadsfiets. Kijken of het zou lukken. Vandaag is het gelukt :-).

Het is voor mij zaak om kleine stapjes vooruit te zetten in het herstellen en dat is op de fiets perfect meetbaar. Ik heb deze week elke keer getracht wat meters meer te pakken om zo te kijken hoe het zou gaan. Waar ik me vorige week nog draaierig voelde bij 9km heeft een opbouw me nu naar 23km geholpen en voel ik me al stukken minder draaierig en voelt het gecontroleerd en goed.

Daarnaast de ontwikkelingen met pijnvrij wakker worden en volgens Rianne ook wat soepeler bewegen met het hoofd. Langzaam maar zeker begint het weer ergens op te lijken. Nu volgende week maar kijken of ik ook weer wat auto mag/kan rijden en vooral kijken hoe dat mentaal ook gaat. En dan ook maar eens kijken of ik met wat begeleiding weer naar reintegratie kan toewerken.

Misschien loop ik wel weer veel te hard van stapel, dat kan, maar waar een wil is is een weg ofzoiets en ik sta er in elk geval niet alleen voor om niet in de zesde versnelling de bocht uit te vliegen.

Reacties zijn rijkdom!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: