Mentaal weekendje

Nadat ik gisteren de pijn heb overleefd gingen we richting Friesland voor een 50-jarig huwelijk. Daar slapen en vandaag door naar de verjaardag van de oppas (aka Rianne).

Weinig sporten deze dagen, maar wel mentale training dus… Ik heb het goed vol kunnen houden allemaal, maar voel me niet minder moe. Het is een kwestie van niet alles willen volgen en actief uitpluggen om er bij te blijven. Al met al ben ik nu wel gans verrot…

Daarnaast merk ik ook weer progressie in nek- en schouderklachten. Nadat ik vrijdagnacht dat ik een vorm van dood ging ofzo (ik was gewoon in paniek overigens…), is de progressie nu merkbaar… Kleine stapjes, maar lekker!

Nu pitten… Morgen weer naar kantoor. 🙂

Reacties zijn rijkdom!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: