Over en weer inspiratie

Nadat ik vanochtend weer van waarde kon zijn op kantoor heb ik vanmiddag even een kopje koffie gedronken met een oud collega, je moet toch ergens heen fietsen ;). Ik kwam hier ontzettend blij van terug! Na elkaar echt jaren niet gezien te hebben brengt een beetje bloggen contacten terug en dat is leuk.

Het was inspirerend. Fijn om te delen wat de ervaringen zijn om nu stap voor stap weer op te bouwen en hoe ik dat in hemelsnaam voor elkaar krijg en ook fijn om geinspireerd te worden door haar op het gebied van ontdekken wat je kernkwaliteiten bijvoorbeeld zijn. Als ik er nu even niet veel aan heb, alles op zijn tijd, dan gaat het me over een tijd vast en zeker wel helpen. Heerlijk!

Side effect was, dat het goed om te merken was om in een wat drukkere omgeving de rustige plek te zoeken en dat ik dit wederom lekker kon volhouden.

Vanavond had ik mijn eerste avond mindfullness. Naast een hernieuwde beleving op het proeven van een rozijn heb ik een mindfulle bodyscan ervaren. Ik kwam er heel rustig vandaan en merkte gelijk al een andere manier van de telefoon opnemen toen Yvonne wat ongerust belde.

Al met al, een fijne dag!

Reacties zijn rijkdom!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: