Papendal

Vandaag heb ik┬árevalidatiecentrum Pim Mulier te Papendal bezocht. Ik zou graag gericht op reintegratie aan de slag gaan… En dit sprak me aan :-).

Ik heb geen idee nog of het aan de orde komt, daar krijgen we morgen de eerste indicaties vast wel van bij het eerste bezoek aan de bedrijfsarts, maar het lijkt me sowieso van nut om te kijken wat er voor middelen zijn om op een vitale manier beter te worden. Zeker omdat ik mezelf nog wel eens voorbij wil lopen of dingen accepteer als normaal om verder te kunnen… Of onhebbelijk wordt. Of… Tja, menselijk dus.

Ik vind het wel belangrijk om in al het herstelwerk dat ik onderga vooral te doen wat goed voelt of wat me aangedragen wordt in de zin van “zou je niet eens…? Als je het niet wilt, kan je altijd afzeggen…”. Zo was/is het bezoek aan de maatschappelijk werkster fijn, heb ik veel aan mijn fysio, hoor ik hier en daar wel eens duidelijke hints om op te rotten (gisteren nog) en dan weet je… Ok, lange weg nog…

Vandaag dus Pim Mulier, waar je actief werkt aan herstel in al zijn facetten en ook preventief leert handelen. Iets wat me aanspreekt vanwege het actieve (bewegen om weer gezond te worden) en omdat ik leer om signalen te herkennen en dan te handelen ipv het te negeren. We zullen zien of het wat kan worden. Tot de volgende!

Reacties zijn rijkdom!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: