Pluk de dag

Vandaag was een goede dag! Ik kon voor het eerst eens pijnvrij over mijn rechter schouder kijken… Een lang stuk autorijden. En… voor mezelf bedenken dat ik eigenlijk wel eens heel goed de oude zou kunnen worden.

Ik heb een goede dag gehad vandaag, waarbij ik met verstandig rusten tussendoor veel gedaan kreeg. Mijn traininkjes, koffieleuten, boekje lezen, fietsen, autorijden, fietsen kijken, etc. Alles in een lage versnelling of volgens de juiste dosering en gestructureerd achter elkaar. Het klinkt als heel wat, dat is het ook als je het goed en wel bekijkt, maar het is maar een fractie van wat ik kon… Dat wel :).

Erbij komt nog dat ik vandaag ook kon concluderen dat ik sterk verminderde pijn in de nek had tot geen pijn en dat is een bizar gevoel na zoveel tijd. Het gaf me voor het eerst de overtuiging dat het goed kan komen en de drive om goed door te blijven gaan in het herstelproces. Het maakte me ontzettend vrolijk de hele dag door.

Of ik dat vrolijke en goede gevoel nu weer moet bekopen, zien we later wel weer… Maar voor dit neem ik mezelf niet meer af. Morgen weer een dag! 🙂

Reacties zijn rijkdom!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: