Tja, waar je dan ook ineens tijd voor hebt…

Nadat we eerst hulp in moest vliegen om de tuin af te maken, we hadden de hele boel op de kop toen ik m’n ongeluk beleefde, hebben we vandaag… Jawel… Na slechts 8 jaar de tuinverlichting gefixt.

Waar het bij andere mensen de plinten zijn in een huis, doen wij het bij de tuinverlichting. Ik vind het wel leuk. Vandaag was mijn oom er om het te fixen en mijn oma als supporter. Leuk en we zitte nu in het donker buiten zonder een zwart gat in te kijken. Ik vind het wel wat hebben.

Brengt nog meer goeds, zo’n ongeluk en een hoopje rust en het feit dat je het toch iets van gaat waarderen… Zo’n buitenruimte…

Reacties zijn rijkdom!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: