Yes

Vandaag was een dag met goede stappen. En nu ben ik moe :-).

  1. Koffie scoren bij Jibes
  2. Autorijden
  3. In Utrecht bij CS030 een colaatje drinken.

Het laatste¬†was stiekem toch wel het spannendste… Want ik moest langs de plek waar ik gelegen heb. Dit dacht ik wel even te doen, gelukkig vertelde Yvonne me dat ik wel enigzins gespannen leek. Fijn om te horen, want dan kan ik het ook gewoon niet negeren dat het me wel degelijk echt wat doet. Dat zou ik anders prima kunnen.

Het is eigenlijk bizar dat ik daar aangereden ben. Als je de weg ziet liggen kun je er wel 100 verhalen bij bedenken, waardoor het wel kan. En uiteindelijk is het natuurlijk wel gebeurd… Raar was het wel om te merken dat je er gewoon echt geen kont van weet.

Hoe dan ook: proost! Drie mooie mijpalen.

Reacties zijn rijkdom!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: