Hoofdpijn?

Gisteren gebeurde er iets bijzonders. Ik zat wat te mokken over hoofdpijn nu en dan bij Marc (fysio) en hij was getriggerd. Aangezien de behandelingen bijna saai worden en steeds minder, was dit weer wat nieuws… Blijken er spieren in het hoofd en kaak te zitten en als je die die laat ontspannen zou de hoofdpijn verbeteren. Dat was dus even doodeng… Maar… De hoofdpijn was wel instant weg en toen was ik alleen nog maar moe. Meer moe dan normaal…

Het begint ergens op te lijken :).

‘s Avonds bedacht ik me dat het wel zot is hoe het hele herstellen me eigenlijk af gaat tot nog toe. Snel, doeltreffend, geen medicatie anders dan het strikt noodzakelijke en elke keer een stapje beter. Nu nog een turboslaapknopje ofzo :).

Reacties zijn rijkdom!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: