Mensen om je heen

Vandaag werd mij eens te meer duidelijk dat een ongeluk voor omstanders ook een rare gewaarwording is. Ik was vandaag even bij bij mijn opdrachtgever langs om daar een kopje koffie te halen. Ik was daar natuurlijk op 20 juni voor het laatste geweest en op 21 juni kregen ze vrij plotsklaps een wat ander bericht… En daarna is het gissen.

Dit was niet de eerste keer, maar het blijft altijd weer een raar moment. Het is iets waar je van beide kanten vrij weinig mee kan, dan ieder z’n eigen weg gaan in welk proces dan ook, terwijl ik het rationeel gezien graag even zou fixen. Maar ja, dat kan dan weer niet…

Anyways, accepteren, gewoon goed mijn best blijven doen voor alles en iedereen en bovenal voor mezelf… En dan komt het hopelijk voor iedereen wel goed.

Reacties zijn rijkdom!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: