Momentjes

Vanochtend had ik mijn fysiobezoekje weer. Dit keer viel het allemaal erg mee: het lijkt echt goed. Superblij word ik daar van! Naast de gebruikelijke (nu wat minder) behandelingen gingen we ook even goed kijken naar het bewegingsapparaat.

Er bleken in dat apparaat wel wat onzekerheden en rarigheden geslopen te zijn en dat bevestigt mijn keuze om even weer met Daniella aan de slag te gaan om de grondbeginselen er weer goed in te metselen. De voorzichtige benadering met werken pas ik ook om mijn lijf toe. Samen gaat dat hand in hand.

Hoe blij ik in de ochtend was, hoe ik weer kort (weer een stuk korter dan eerder!) ik schrok van een pijnscheut in de avond door een bepaalde manier van kracht zetten in de avond. Het herstel is broos, maar het is daar. Keep on going.

Reacties zijn rijkdom!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: