Niet lullen maar poetsen

Ik ben wel van het niet lullen, maar poetsen… Ik heb de ambitie om volledig fit te worden en dat het liefst zo snel mogelijk. In alles merk ik dat er een opwaartse lijn is, maar ook dat ik nog wel wat onrust bij mezelf bemerk. Onrust over hoe eventueel eea aan te pakken qua trainen.

Nou kan ik me nu nog niet vol op alles storten, maar ik kan wel rust creeren door voor in elk geval het fietsen eea uit te schrijven aan schema’s. Dus dat ga ik maar eens doen. Ik ben nu stap voor stap op gevoel dingen aan het doen. Dat werkt prima. Ik heb echter geen idee van tijd nog, wanneer wil ik wat bereikt hebben en hoe ik dat dan doe. Dat gevoel van onbehagen is prima te ondervangen door gewoon even eea uit te schrijven als leidraad.

Of ik dan uiteindelijk wat doe met die leidraad of er uberhaupt aan toe kom… Geen idee? Maar dan is het wel uit mijn systeem voor nu. Opgelost. En doorrr.. We zullen wel zien wat het uiteindelijk wordt.

Reacties zijn rijkdom!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: