Onverwachte dag

Ik werd wakker: regen… Potver de potver. Hoor je ook nog dat Yvonne een dag zou… Potver de potver (maar prima, kennelijk niet onthouden, gebeurt me nou nooooooooit). En dan echt geen idee hebben wat je dan maar gaat doen. Krijg je een appje of je koffie wilt drinken. Yeeehaaa.

Vervolgens werd het een gezellige dag met koffiedrinken, audiozaak bezoeken en mijn gemaakte wielen ophalen. Alles zonder haast, maar wel superleuk en onverwacht allemaal.

Vervolgens gingen Yvonne en ik in de avond nog even wat eten ergens en concludeerde ik dat het zelfs wat teveel was. Dus thuis maar gelijk de mand in. Het kan verkeren. Vandaag weer een leuke dag. Naar de Specialized days om daar eens lekker rond te neuzen om uiteindelijk de zoveelste nieuwe Tarmac te kopen? We gaan het zien… 🙂

Reacties zijn rijkdom!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: