Tijd voor nieuwe plannen

Ik ga maar eens uitvogelen hoe de coach-omgeving van Today’s Plan werkt! Ik loop al tijden te denken over trainingsbegeleiding voor mensen die dit willen. Tegenwoordig kan dit prima via digitale omgevingen en daar wil ik wat tijd en energie in gaan steken.

De trainingsleer en verantwoord beter worden is iets waar ik de laatste jaren veel tijd en energie in heb gestoken om zelf veel over te leren en toe te passen. Op zich ben ik nog weggehouden bij aansprekende resultaten door wat obstakels. Al heb ik wel hier en daar wat progressie geboekt (dit jaar heb ik bijvoorbeeld mijn FTP van zo’n 260 watt omhoog getraind naar uiteindelijk 310 watt, 19% winst). De kennis die ik hierover heb opgedaan wil ik dus wat meer gaan inzetten voor mensen in persoonlijke 1-op-1 begeleiding.

Today’s Plan ben ik het afgelopen jaar tegengekomen bij mijn zoektocht naar luiheidsoplossingen voor een automatische synchronisatie met Golden Cheetah. En eigenlijk bleek Today’s Plan de tool te zijn die mij verdreef van Strava (die die synchronisatie ook heeft in de premium versie), maar daarnaast betrapte ik mij ook op het steeds minder gebruiken van Golden Cheetah…. en het steeds meer pielen met Today’s Plan. Het heeft mooie grafische weergaven van je ritten, uitstekende koppelingen met Garmin Connect (incl. Garmin Fitness, waardoor ik mijn gewicht dus nergens ooit meer hoef in te voeren door mijn Garmin Scale) en het heeft volgens mij een superhippe manier van het bouwen van trainingsschema’s. Ik hou er van en ga het uitvogelen.

Hoe ik de trainingsbegeleiding formeel ga doen, heb ik nog geen idee van, maar als je geholpen wilt worden. Laat het dan weten, komt er vast iets moois uit rollen! 🙂 En dan kan ik zien wat werkt en wat niet… Spread the word! 🙂

Reacties zijn rijkdom!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: