Tussen de tijd door

Gisteren, met Sander, zo tussen de tijd door genietend met uitzicht (door de mist heen) op de Wageningseberg, de Waal en een stel rare pijpen werkte ik mijn eerste 100+ tocht af. Daar waar ik dat voor 20 juni met 2 vingers in de neus deed, was het nu een soort van spannend… Want hoe reageert het lijf?

Achteraf kan ik zeggen dat het lijf het prima aan kan, ok, ik kan precies nu na een nacht aanwijzen waar het niet in de haak is… maar daar werken we aan. Al met al kan ik gewoon niet anders dan ontzettend blij zijn.

Toch jammer dat het hoofd er wat langzamer achteraan komt :-). Maar ach, ook daar zit eigenlijk wel een hele mooie progressieve lijn in.

Reacties zijn rijkdom!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: