Zeist / Austerlitz

Gisteren heb ik mij vermaakt op de MTB parcoursen van Zeist en Austerlitz. Het ging allemaal lang zo vloeiend niet als dat het ooit ging, maar who cares? Het was fijn om even door de bossen te touren en achteraf te concluderen dat ik vooral de rug voelde zoals ik die normaal ook voel na een tijd niet MTBen.

Ik merkte wel dat ik wat voorzichtiger was, met name doordat de vaardigheden weer wat opgepoetst mogen worden. En dat ik toch iets schrikkeriger was bij wat onverwachtte situaties. Vooral omdat je wilt dat er even niks gebeurt. Een goed ding nu en iets dat wederom mag slijten.

Het grote voordeel van dat MTBen is dat het me weer even weg houdt bij de airco van de sportschool, omdat je onbewust gewoon al je spieren traint… En laat dat nou net vooral de bedoeling zijn in het geheel. Daarnaast geeft het een mega mentale positieve boost. En dat was na maandag best wel ff fijn!

Reacties zijn rijkdom!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: