Gelukkig heb ik Yvonne

Gisteren ging ik even zelf naar Winterswijk. Dolenthousiast, want ik zou en een nieuwe fiets proberen en Rianne helpen met het aansluiten van haar nieuwe audio set en daarna zouden we uit eten… Dat fietsen is een succes geworden: wel verliefd worden, niet fietsen door ZEIKWEER. Dus ik ga nog een keer… Het was de Olympia Leader die ik bekeek.

De audio in beginsel aansluiten was ook een succes, maar is nog niet helemaal af want er waren wat verbouwingen gaande. Dus dat komt ook later wel een keer goed.

Het uit-eten gedeelte is door ziekte in het water gevallen verder… Maar achteraf was ik wel blij. Ik merkte dat in mijn enthousiasme ik wat veel gedaan had, waardoor ik maar wat blij was door de derde joker in het spel: Yvonne. Die had namelijk ergens van de week al aangegeven me wel op te willen halen. Dus de liefste kwam met de trein en ik hoefde niet terug te rijden. Wel zo veilig voor mezelf en het verkeer.

Pluspunt tijdens het rijden was wel dat ik niet in slaap viel, wat ik voorheen wel deed. Dus in die zin heb ik een mooie dag gehad met en wat eerder opstaan, en weer wat meer kunnen en weer intents moe zijn. Jammer dat vervolgens de overburen het op een zuipen zetten en de hele straat langere tijd wakker houden. Potverdikkeme, een gratis hele slechte nacht…

Reacties zijn rijkdom!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: