Genoeg slapen

Zo, we zijn er weer een beetje geloof ik… Uitgeslapen.

De afgelopen dagen had ik ondanks wat pogingen er wat aan te doen toch best wel een moe gevoel elke dag. En dat door 2 wat kortere nachten, die ik voorheen nog als prima zou bestempelen.

Lichtpunt in die afgelopen dagen was dat ik wel redelijk door kon gaan in de dagelijkse activiteiten. Met hier en daar even een extra rustmomentje. Ook was er weinig sprake van echte hoofdpijn, bij een licht zeurend hoofd was ik alert genoeg om te stellen dat het verder prima was en stopte ik.

Al met al, prima flirten met de grenzen en accepteren dat ze er zijn. Het gaat steeds een stapje beter.

Reacties zijn rijkdom!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: