Iets te optimistisch :)

Vandaag mocht ik weer na anderhalve week naar de fysio. Het ging wel aardig met de nek- en schouderklachten, dus ik denk, het zal wel meevallen. Bleek dat hij ondanks de gedeelde tevredenheid toch wel weer even nodig had :).

Het gaat wel goed met het herstel, dat is erg fijn. De rug doet het goed, er waren wat afwijkende beweegpatronen in de schouders… Dus daar nog even aan gewerkt. Het is wel grappig dat dit nu na slechts 3 maanden vooral in de linkerschouder is, waar ik hard op terecht gekomen ben terwijl we daarvoor slechts 3 maanden vooral op rechts bezig geweest zijn.

Eindresultaat: redelijk knockout de dag doorgekomen. Prima.. Het zij zo.

Al met al, gewoon doorgaan, optrainen, rustig blijven belasten en weer verder beter worden. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik content ben met de progressie en ook met alles wat ik nu mee mag maken.

Reacties zijn rijkdom!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: